25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 17 d'abril de 2009

Lectura de textos literaris i tastets gastronòmics d’arreu del món per celebrar Sant Jordi

La lectura de textos literaris i el tast de menjars d’arreu del món serveixen per celebrar la Diada de Sant Jordi a Vilafranca

El dia 24 d’abril, un grup de persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català posaran en escena el resultat d’un Taller de lectura de textos literaris.

Lectura de textos literaris i tastets gastronòmics d’arreu del món per celebrar Sant Jordi

El dia 24 d’abril, divendres, un grup format per una vintena de persones que participen en el programa Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català per a adults posaran en escena el resultat d’un Taller de lectura de textos literaris que es va iniciar al mes de desembre i que ha durat fins ara.

Durant els darrers quatre mesos, doncs, els participants al taller s’han anat trobant periòdicament per preparar la lectura en veu alta de textos de diferents autors de la literatura catalana, com per exemple Salvat-Papasseit, Sergi Pàmies, Martí Pol, Mercè Rodoreda o el vilafranquí Antoni Massanell, entre d’altres.

L’acte, que és obert a totes les persones que vulguin assistir-hi per escoltar les diferents lectures, es farà al Col•legi de Sant Ramon (al carrer Ferran, número 1), de Vilafranca del Penedès, a partir de les set de la tarda.

Un cop acabada la lectura dels textos, i aprofitant que les persones que participen tant en el Voluntariat per la llengua com en els cursos de català procedeixen de cultures molt diverses, es farà un tast de menjars d’arreu del món. Per participar en aquest tast gastronòmic elaborant un menjar típic del país de procedència (millor encara si s’elabora junt amb la parella lingüística), cal apuntar-se prèviament en una llista, al Servei de Català (telèfon 93 892 03 58). Les inscripcions es tancaran el dia 20 d’abril.

La lectura de textos literaris i el tast de menjars d’arreu del món serveixen per celebrar la Diada de Sant Jordi i els organitzen el Col·legi de Sant Ramon, la delegació a l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural i el Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès. També hi col·laboren les Caves Blancher.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes