25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 15 d'abril de 2009

El president del Consorci visita la seu del CNL de les Terres de l'Ebre

El president del Consorci per a la Normalització Lingüística, Bernat Joan, va visitar les instal·lacions del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l'Ebre durant l'estada que va realitzar a Tortosa el dia 15 d'abril.

El president del Consorci visita la seu del CNL de les Terres de l'Ebre

Bernat Joan i la resta d'autoritats durant la visita.

Bernat Joan va saludar les treballadores del CNL i es va interessar per les actuacions que impulsen en l'àmbit de l'ensenyament i del foment de l'ús de la llengua catalana al territori. El president del Consorci va felicitar l'equip del CNL per la tasca que desenvolupa i per l'augment d'activitats, cursos de català per adults, inscripcions d'alumnat i formació de parelles linguístiques que s'ha produït en els darrers anys en el conjunt de les Terres de l'Ebre.

Per la seua banda, el personal del CNL va aprofitar la visita de Bernat Joan per mostrar-li la maqueta d'un anunci radiofònic de promoció del programa "Voluntariat per la llengua" que s'emetrà properament en diferents emissores municipals ebrenques. Es tracta d'una producció conjunta de Ràdio Tortosa i del CNL de les Terres de l'Ebre que compta amb la col·laboració del grup musical Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, d'Imagina Ràdio i d'una parella lingüística de la ciutat de Tortosa.

Bernat Joan, acompanyat del delegat del Govern, Lluís Salvadó; del president del CNL, Francesc Gas, i de l'expresident de l'organisme, Jordi Gaseni, va anunciar que tornaria a Tortosa en unes poques setmanes per presidir l'acte commemoratiu del 20è aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes