25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 1 d'abril de 2009

El circuit d'acollida de Vila-seca ha atès 23 nous veïns el primer trimestre d'enguany

Els nous vila-secans procedeixen del Marroc, el Senegal, el Pakistan, l'Índia, Guinea i Costa d'Ivori

L'Antic Hospital 1794, Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca, va ser el marc de la cloenda dels cursos de formació del circuit d'acollida de Vila-seca, el dia 1 d'abril, a la tarda.

El circuit d'acollida de Vila-seca ha atès 23 nous veïns el primer trimestre d'enguany

Els alumnes que han participat en aquest circuit trimestral han estat 23 de diferents països de procedència: el Marroc, el Senegal, el Pakistan, l'Índia, Guinea i Costa d'Ivori.

L’acte el van presidir l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, la regidora de Polítiques d’Igualtat de la població, M. dels Àngels Ponce, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa M. Ibarz, i el director del Centre Municipal de Formació i Ocupació, Diego Castro.

Aquest circuit d’acollida és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, i amb la subvenció de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

Vuitanta hores de formació

Els alumnes han realitzat un total de 80 hores durant les quals han assistit a un curs inicial de català, a un taller de coneixement de l’entorn o d’habilitats laborals i a un itinerari de visites de coneixement del municipi.

Durant la cloenda, a més de l’entrega dels diplomes i d'un petit obsequi per a cada alumne, es va projectar un DVD amb les imatges més significatives del que han conegut i après durant aquests dos mesos i mig.

Per acabar va haver-hi una degustació de plats típics dels països d’origen que van oferir els alumnes per poder conèixer una mica més aquests nous veïns de Vila-seca.


OC de Vila-seca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes