25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 15 d'abril de 2009

La Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat enguany se celebra en el marc de la Diada de Sant Jordi

La VI Setmana per la Llengua començarà el divendres 17 d'abril amb la xerrada "Plaerdemallengua. La llengua com a font de plaer", a càrrec de Màrius Serra.

La Setmana per la Llengua de Sant Feliu de Llobregat enguany se celebra en el marc de la Diada de Sant Jordi

Les cinc primeres edicions de la Setmana per la Llengua van coincidir amb la celebració del Correllengua, a finals d’octubre. Enguany, s’organitza en el marc de la Diada de Sant Jordi

L’acte inaugural de la VI Setmana per la Llengua serà el divendres 17 d’abril, a les 19.30 h, a la Sala dels Àustries del Palau Falguera, amb la xerrada “Plaerdemallengua. La llengua com a font de plaer”, a càrrec de Màrius Serra.

El mateix divendres i fins al dilluns 20 d’abril, a CineBaix podrem veure la pel·lícula El juego del ahorcado, en versió doblada al català.

El dissabte 18 i el diumenge 19, també a CineBaix, es projectarà la pel·lícula de dibuixos animats Bolt, en versió en català, dins de l’XI Cicle de Cinema Infantil, que organitzen conjuntament l’Associació CineBaix i el Servei Local de Català de Sant Feliu.

El dimarts 21, a la tarda, a la plaça de la Vila hi haurà jocs d’ordinador en línia en català, i a la plaça de les Roses, espectacle infantil a càrrec de la companyia Topguay.

El dimecres 22 d’abril, a les 20 h, i amb entrada gratuïta, CineBaix oferirà la possibilitat de veure la pel·lícula La pell cremada, del director català Josep M. Forn, que tracta de la immigració de treballadors andalusos que van venir a Catalunya als anys 60.

El divendres 24 d’abril, a les 21 h, a la Sala Ibèria, i per segon any consecutiu, hi haurà la festa sopar del voluntariat per la llengua de Sant Feliu de Llobregat, amb màgia a càrrec de Fran Garcia i Ritxi, de la Societat d’Il·lusionisme de Sant Feliu. La festa és oberta a tothom i els tiquets s’han de comprar anticipadament al Servei Local de Català.

Per al mateix divendres, CineBaix ha organitzat una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula El cant dels ocells, d’Albert Serra, guanyadora dels premis a la millor pel·lícula en llengua catalana, director i fotografia, en la primera edició dels Premis Gaudí, atorgats per la nova Acadèmia de Cinema Català. Aquesta pel·lícula es podrà veure durant tot el cap de setmana, fins al dilluns 27 d’abril.

El dissabte 25, a la plaça de la Vila, hi haurà la ja tradicional Tarda de Contes, organitzada per l’esplai Diversitat Lúdica.

I el diumenge 26, a les 12 h, al Centre Parroquial, dins del cicle de teatre que organitza La Xarxa, hi haurà l’espectacle de pallassos Inventari, amb la Companyia Marcel Gros.

Tot d’un ventall d’activitats diverses pensades per a diferents franges d’edat, l’eix vertebrador de les quals és la llengua catalana. 14 d’abril de 2009


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes