25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 14 d'abril de 2009

El Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el 20è aniversari a Tortosa

La Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa acollirà del 15 d'abril al 30 de maig de 2009 l'exposició commemorativa del vintè aniversari de la fundació del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el 20è aniversari a Tortosa

El voluntariat lingüístic és un dels eixos d'interès de la mostra.

La mostra, que du per títol "20 anys junts pel català", es podrà visitar en l'horari habitual d'obertura de la sala de lectura tortosina (de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores; els dimarts i els dijous, de 10.00 a 13.30 hores, i els dissabtes de 10.30 a 15.30 hores). Consta de sis instal·lacions de 2x2 metres cadascuna que fan referència als inicis del Consorci, als cursos de català per a adults, a la societat i l’oci, al programa de “Voluntariat per la llengua”, al treball compartit entre les administracions i al futur del Consorci.


El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre organitzarà durant el període d’estada de l’exposició “20 anys junts pel català” a Tortosa diverses activitats commemoratives del 20è aniversari del Consorci, com ara visites guiades a la mostra i presentacions de parelles lingüístiques.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes