25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 25 de maig de 2018

Caminada saludable de Sitges a Vilanova i la Geltrú (camí de Ronda) i dinar de cloenda de les caminades del curs 2017-18

Dintre del projecte 'Mou-te en català amb el VxL gavanenc'

Caminada saludable de Sitges a Vilanova i la Geltrú (camí de Ronda) i dinar de cloenda de les caminades del curs 2017-18

El dijous 24 de maig va tenir lloc una caminada saludable de Sitges a Vilanova i la Geltrú (camí de Ronda).  


El recorregut de la caminada va ser aquest:  estació Renfe de Sitges - caminar fins al passeig Marítim - Hotel Terramar - travessar la riera de Ribes - camps de golf - Punta de les Coves - Gay Paradise Zone - Punta Grossa - Punta Llarga - Molí del Mar - Far de Sant Cristòfol -  barri del Mar - estació de Renfe de Vilanova - final.

La caminada va ser conduïda per la voluntària del Voluntariat per la llengua gavanenc Maria Casas, amb el suport del Miquel Sans, gran coneixedor dels paratges naturals del Baix Llobregat. Aquesta voluntària també ho és del Banc del Temps de Gavà (BATEGA), entitat col·laboradora amb el Voluntariat per la llengua i promotora d'aquesta activitat juntament amb el Servei Local de Català d'aquest municipi. 


Aquesta activitat s'ha emmarcat dintre del programa Mou-te en català, un pla de foment de l'ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.

Després de la caminada, el grup va gaudir d'un dinar de germanor com a cloenda de les caminades saludables del curs 2017-18. Al dinar es van afegir voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua que no havien pogut assistir a la caminada.

El dinar va anar acompanyat del lliurament de material VxL (quaderns del 'Parlem tu i jo' i un punt de llibre del Voluntariat per la llengua).


vxl.eramprunyà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes