25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 24 de maig de 2018

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre'

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dia 24 de maig a les 17.30 h, va tindre lloc una tertúlia sobre el llibre El Corsari Negre, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre el llibre 'El Corsari Negre'

Pilar Panisello i Dahilda López, parella lingüística i participants al CLF

És una activitat que s'emmarca en el programa Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre. Durant un mes i mig, alumnes, voluntaris i aprenents demanen en préstec a la Biblioteca el llibre de lectura fàcil proposat i aquest es llegeix en parella, en privat, en grup, a classe, etc. La maleta amb diversos exemplars del llibre la demana en préstec la biblioteca local a la Central de Préstecs de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat, d'aquesta manera poden llegir el llibre simultàniament moltes persones.

El Club de Lectura Fàcil de Tortosa ha obtingut el Premi Maria Moliner del Ministeri d'Educació pel foment de la lectura i el Premi de Bones Pràctiques de l'Associació de Lectura Fàcil.

El proper llibre de lectura fàcil programat és Trampa de foc i la tertúlia es farà el 12 de juliol, a les 11 h. a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo.                 


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes