25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de maig de 2018

Inauguració a Mollerussa de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

EL 22 de maig, a les 7 del vespre, va tenir lloc a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa, la inauguració de l'exposició  "Pompeu Fabra. Una llengua completa".

Inauguració a Mollerussa de l'exposició

L'acte el van inaugurar la directora del CNL de Lleida, Paquita Sanvicén; el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Joan Trull, i l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. Diversos alumnes de nivell Intermedi 3 van llegir una sèrie de frases que escriptors de prestigi van dedicar a Fabra.

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" presenta l'aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l'impuls a la llengua que va suposar el seu treball. I és una activitat més de les que la Direcció General de Política Lingüística, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística ha programat per commemorar l'Any Fabra.

Després de Mollerussa, aquesta exposició itinerarà per la resta de comarques lleidatanes.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes