25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 3 d'abril de 2009

Presentació del Projecte pilot de lectura fàcil a Tortosa

El coordina el professorat del CNL a la ciutat

L'1 d'abril va tindre lloc a la sala polivalent de la Biblitoteca Marcel·lí Domingo de Tortosa la presentació del Projecte pilot de lectura fàcil, una iniciativa que té com a objectiu la creació d’una xarxa d’entitats que vulguin impulsar grups de lectura amb persones que tenen dificultats lectores.

Presentació del Projecte pilot de lectura fàcil a Tortosa

Un moment de lla sessió de presentació del projecte.

L'acte va aplegar representants i personal tècnic d'institucions i organitzacions vinculades a l'àmbit social, cultural i educatiu de la ciutat, entre les quals el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Durant la sessió es va fer la presentació de l’Associació Lectura Fàcil, a càrrec de Carme Mayol, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil. També va tindre lloc una lectura dramatitzada d’un text de lectura fàcil a càrrec d’una actriu. Joana Serret, directora de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, d'Amposta, va explicar l'experiència de lectura fàcil a les Terres de l'Ebre.

La Biblioteca de Tortosa ha creat recentment un Club de Lectura Fàcil amb l'objectiu de fomentar la lectura entre col·lectius que viuen al marge de la cultura en general i, en conseqüència, en risc d’exclusió social. Un cop al mes es fa una tertúlia amb els lectors i les lectores per comentar el llibre proposat, una activitat que coordina el professorat del CPNL.


Servei Local de Català de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes