25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 15 de maig de 2018

Visita guiada a l'Ajuntament i l'església del Prat de Llobregat

Alumnes i participants al programa Voluntariat per la llengua (VxL) del Centre de Normalització Lingüística El Prat de Llobregat (CNL) van assistir a la visita d'enguany.

Visita guiada a l'Ajuntament i l'església del Prat de Llobregat

El dilluns dia 14 de maig, un grup de 20 persones entre alumnes dels cursos de català del CNL El Prat de Llobregat i els participants al programa Voluntariat per la llengua de la ciutat, van visitar dos edificis emblemàtics de la ciutat: l'Ajuntament i església parroquial. Acompanyats per Benjamí Company, que va fer de guia, van tenir l'oportunitat de conèixer detalls de la història d'aquests edificis i de veure'ls per dins.

L'activitat va començar a la plaça de la Vila, origen del nucli urbà a partir del qual van anar naixent els carrer principals i tota la xarxa de carrers secundaris que donen forma al teixit urbà. Abans de fer la visita a l'edifici de l'Ajuntament, el grup es va aturar per observar el Teatre Modern.

A l'Ajuntament el grup va poder visitar la Sala de Plens, la Sala dels Vitralls, els vitralls de l'escala i la Sala de Premsa. Després van visitar l'església  i la cripta de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau. Es va aprofitar per mostrar uns dibuixos de l'antiga església parroquial, enderrocada en plena Guerra Civil espanyola, i dels diferents projectes de construcció de l'església nova.

Aquesta sortida forma part del programa d'activitats que ofereix cada any el CNL i és una bona oportunitat perquè els alumnes i els membres del programa del Voluntariat per la llengua coneguin l'entorn del lloc on viuen.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes