25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 d'abril de 2009

11a edició del programa Voluntariat per la llengua a Palau-solità i Plegamans

11a edició del programa Voluntariat per la llengua a Palau-solità i Plegamans

El dimarts 31 de març, a les set del vespre, va tenir lloc l’acte de presentació de la 11a edició del programa Voluntariat per la llengua a la Sala de Juntes de la Masia de Can Cortès.

L’acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Miquel Truyols i Rocabruna que va lloar la tasca de les persones voluntàries i aprenents i va destacar la importància d’aquesta iniciativa per fomentar l’ús social de la llengua.

En aquesta edició de primavera s’han format 22 parelles lingüístiques que, durant un mínim de deu setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar en català.

En aquesta edició el Servei de Català i la Regidoria de Cultura ofereix als participants del programa un seguit d’activitats: anar a veure una obra de teatre al Teatre de la Vila, fer una visita cultural a Vic i participar a la trobada anual del “Voluntariat per la llengua”, que enguany se celebrarà a Sant Quirze del Vallès. També es vol portar a terme una exposició sobre el Voluntariat a Palau amb fotografies fetes per les mateixes parelles lingüístiques.

“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes