25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 9 de maig de 2018

Un microrelat de Joan Raventós guanya el concurs de l'Optimot

Aquesta és la tercera edició del concurs que porta el lema "Per Sant Jordi, clava-la amb l'Optimot!" i enguany estava dedicat a la figura de Pompeu Fabra.

Un microrelat de Joan Raventós guanya el concurs de l'Optimot

Joan Raventós Hill, que treballa com a administratiu al CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, ha guanyat la tercera edició del concurs de microrelats de Sant Jordi que organitza l'Optimot. El microrelat premiat es pot llegir a: #StJordiÒptim" (@jraventoshill).

El jurat n'ha valorat l'estructura lingüística i la referència que fa a dues de les vessants més destacades del mestre: la llengua i l'excursionisme.

Premis

El primer premi consistia en una tauleta i els tres primers classificats també van guanyar una subscripció anual al carnet TR3SC cadascun. A més, els deu primers classificats també van rebre inscripcions per a dues persones a la Ruta Pompeu Fabra i el còmic Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua, il·lustrat per Oriol Garcia Quera amb textos de Gemma Pauné, editat per Dalmau Editors amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL), l'Institut d'Estudis Catalans i la Càtedra Pompeu Fabra.

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, va lliurar els premis a les persones guanyadores en un acte que va tenir lloc el dia 7 de maig, a la seu de la DGPL,. També hi van assistir les persones que s'encarreguen de gestionar els continguts de l'Optimot. L'edició d'aquest any estava dedicada a Pompeu Fabra.


Joan Raventós, guanyador del primer premi, i Ester Franquesa, directora general de PL.


Els premiats, personal que gestiona l'Optimot i la directora general de PL.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes