25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 de maig de 2018

25 anys del Servei Local de Català de Santa Perpètua de Mogoda

El divendres 20 d'abril es va celebrar la 8a Nit de la Cultura que organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament  i que pretén posar en valor la cultura i la tradició de Santa Perpètua.

25 anys del Servei Local de Català de Santa Perpètua de Mogoda

Fotografia de Manuel Cuesta

Durant la Nit de la Cultura es fan reconeixements a entitats i persones del municipi. Aquest any, entre d'altres personalitats i entitats, es van commemorar els 25 anys del Servei Local de Català de Santa Perpètua de Mogoda.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà, van fer entrega d'un obsequi commemoratiu per aquests 25 anys de servei al municipi. En l'acte, van intervenir-hi Elisabet Palomés, directora del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell, i Esther Paracolls, responsable del Servei.

A continuació es va fer una lectura poètica en 3 llengües: àrab, castellà i català. Els poemes van ser llegits, respectivament, per Latifa Mechoucha, com a representant del Voluntariat per la llengua, Angélica Orjuela, en representació de l'alumnat dels cursos de català i Jaume Viñals, president de l'entitat col·laboradora Amics de Santiga.


CNL de Sabadell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes