25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 d'abril de 2009

"Encomana el català" estrena pàgina web

La pàgina web simula el carrer d’una ciutat, a l’estil de l’espot de la campanya.

Web "Encomana el català"

Ja s’ha publicat el web de la campanya “Encomana el català”. S’hi accedeix a través del web de la llengua catalana o a través de l’adreça http://www.gencat.cat/encomanaelcatala.
 
El web simula el carrer d’una ciutat, a l’estil de l’espot de la campanya. Hi apareixen diferents personatges (alguns extrets de l’espot) i espais que són interactius i a través dels quals s’accedeix a diversos continguts.
 
A la part superior de la pantalla, unes pestanyes donen accés a tot el material promocional de la campanya i a les activitats relacionades amb les xarxes 2.0 que s’estan duent a  terme amb motiu de la campanya (per exemple, l’accés al grup d’amics de Facebook, que ja té més de 27.000 adherits).
 
A la franja inferior, una barra permet l’accés a “Eines per facilitar l’ús de la llengua”. Així, queden agrupats en una línia i de manera molt visual tots els recursos que la Generalitat posa al servei de la ciutadania per facilitar el coneixement i l’ús de la llengua catalana: VxL, Parla.cat, Optimot, Plats a la carta, Elteumòbil.cat, etc.
 
Finalment, el web recull de manera destacada l’agenda d’activitats que es duran a terme a partir de Sant Jordi per escampar el missatge de la campanya per tot el territori.


Secretaria de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes