25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 d'abril de 2018

Experiències del Voluntariat per la llengua a Santa Bàrbara

Tertúlia a Santa Bàrbara dins de la Setmana Cultural

Dins dels actes de la Setmana Cultural de Santa Bàrbara, el dijous dia 26 d'abril, a les 18.00 h, al Bar Restaurant DTapes, va tenir lloc la tertúlia sobre experiències del Voluntariat per la llengua a la població, amb intervencions de voluntaris i aprenents.

Experiències del Voluntariat per la llengua a Santa Bàrbara

La finalitat de l'acte era mostrar les vivències positives i intercanviar coneixements que tenen lloc dins de les parelles lingüístiques per tal de suscitar la creació de parelles noves. L'organitzà Fàtima Blanch, professora de català per a adults i coordinadora de formació de l'Ajuntament de Santa Bàrbara.

A l'acte van assistir tant parelles antigues com noves i també persones interessades a participar al programa Voluntariat per la llengua que volien conèixer de primera mà l'experiència.

Al final de l'acte es va lliurar el certificat de participació al VxL a 10 persones i es va servir un berenar. El Bar Restaurant DTapes està al carrer Major de Santa Bàrbara i ha esdevingut establiment col·laborador per les seves bones pràctiques, ja que la propietària és catalanoparlant des de fa pocs anys, parla molt bé la nostra llengua i a més s'adreça en català als seus clients de forma habitual.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes