25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 d'abril de 2018

Per Sant Jordi, lectura de textos sobre Pompeu Fabra a Ràdio Tortosa

Amb voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats de Sant Jordi, i per commemorar l'Any Fabra, diversos membres del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre i usuaris del CNL Terres de l'Ebre van participar al programa especial de Ràdio Tortosa per la diada amb lectures sobre el llibre de lectura fàcil 'Molt de gust, senyor Fabra'. També es van llegir textos de Manuel de Pedrolo i de Pere Quart, les "Corrandes d'exili".

Per Sant Jordi, lectura de textos sobre Pompeu Fabra a Ràdio Tortosa

Un moment de les lectures de Fabra al set de Ràdio Tortosa, davant de la Catedral

D'altra banda, i també com a participants al Club de Lectura Fàcil de Tortosa, la Biblioteca Marcel·lí Domingo va obsequiar amb un llibre totes les persones que van fer les lectures. Hi van participar persones del Marroc, de Cuba, de Mèxic i de Catalunya.

Altrament, aprofitant la diada del llibre i la rosa, es van realitzar activitats vinculades a l'Any Fabra en d'altres localitats de les Terres de l'Ebre, com Gandesa i Amposta, amb la celebració de dictats Fabra, lectures i explicacions a l'alumnat sobre el lingüista de Gràcia per part de les professores del cursos de català per a adults.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes