25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 25 d'abril de 2018

Jornada TSR a Olot

En el marc d'aquesta jornada sobre la Garrotxa com a territori socialment responsable, s'han entregat les acreditacions de les empreses lingüísticament responsables

El 2016 el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa, en col·laboració amb organismes de la ciutat que ja treballaven la RSE (Consell Comarcal, Turisme Garrotxa, Adrinoc-Garrotxa Líder i Institut de Promoció Econòmica), va gestar el projecte ELR (empreses lingüísticament responsables) per incloure la responsabilitat lingüística dins la gestió de la responsabilitat social empresarial. 

Jornada TSR a Olot

El 2017, 30 empreses de la Garrotxa van adherir-se a la primera fase del Projecte ELR, 23 de les quals van acomplir els compromisos adquirits en aquesta fase i s'han acreditat com a Empresa lingüísticament responsable. En aquest 2018, 16 d'aquestes 23 empreses continuen la fase 2 del projecte i, a més, 11 de noves s'han adherit a la fase 1.

En el marc de la Jornada Garrotxa TSR, que s'ha celebrat el 25 d'abril a la sala El Torín d'Olot, s'han repartit les acreditacions ELR, així com les de la Carta europea de turisme sostenible (CETS) i també les de Codi de gestió sostenible. Aquest acte de lliurament d'acreditacions ha reunit una quarantena d'empreses. S'ha comptat amb la presència del senyor Eduard Llorà, alcalde de les Planes i president de Turisme Garrotxa; la  senyora Marta Subirà, secretària general de Medi Ambient i Sostenibilitat, i la senyora Montserrat Nadal, cap de Foment de l'Ús del Català de la DGPL, en representació d'Ester Franquesa, directora general de PL i presidenta del CPNL.

A més, el senyor Josep M. Canyelles ha parlat d'empresa saludable, un aspecte més dins de la RSE, i s'ha fet una taula rodona de bones pràctiques a la Garrotxa sobre la gestió de la RSE des de vessants molt diversos. Finalment, a la tarda, a Can Monsà, s'han ofert tallers sobre organització de la feina i pensament positiu.

La Jornada ha tingut, com no podia ser d'una altra manera, una pausa per fer uns exercicis de ioga desestressants i altament recomanables per ser practicats cada dia a la feina.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes