25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 d'abril de 2018

Alumnat dels cursos de català visiten el Consell Comarcal, l'estació d'autobusos i els Mossos d'Esquadra a Amposta

El dia 20 d'abril, un grup d'alumnes del curs de català del nivell Bàsic 2 impartit a Amposta van fer una visita guiada al Consell Comarcal del Montsià, a l'estació d'autobusos i a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. 

Alumnat dels cursos de català visiten el Consell Comarcal, l'estació d'autobusos i els Mossos d'Esquadra a Amposta

Joan Manel Miró, tècnic del Consell Comarcal, va explicar què és i quins serveis s'ofereixen en aquest ens. L'alumnat va poder aprofitar per fer preguntes sobre l'Oficina d'Atenció al Consumidor, l'Oficina d'Habitatge, entre d'altres. Tot seguit, el grup va fer una visita a l'estació d'autobusos i, finalment, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. A la comissaria l'agent Carles Victòria els estava esperant per fer una visita guiada i una explicació sobre la història dels Mossos, els serveis que s'ofereixen i, sobretot, transmetre la vocació de servei a la ciutadania.

L'activitat formava part de les accions de coneixement de l'entorn que organitza el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) en el marc del Pla d'acolliment lingüístic. Hi van participar 13 persones de diferents nacionalitats.


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes