25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 25 de març de 2009

Conveni amb l’Associació de Comerciants COM.PRO

L’Associació de Comerç de Proximitat i el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí signen un conveni

Els establiments associats també col·laboraran amb el programa de "Voluntariat per la llengua".

Conveni amb l’Associació de Comerciants COM.PRO

El conveni es va signar a l'escola dels Salesians

El passat dimarts 24 de març el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Terrassa i Rubí i l’Associació de Comerç de Proximitat, COM.PRO, van signar un conveni de col·laboració per al desenvolupament d’accions de normalització lingüística i per al foment de l’ús del català entre els comerciants.

 

Algunes de les actuacions seran, per part del CNL, facilitar el lèxic Català a la carta als bars i restaurants associats, i lliurar els materials específics de què es disposi als altres establiments associats. També tindran matrícula preferent, tant al setembre com al febrer, i se’ls ofereix preferència en el servei gratuït de revisió de textos, que és obert a tota la població. L’Associació de Comerç de Proximitat COM.PRO continuarà treballant en català, tal com diu la Llei 1/1998, de política lingüística, i farà difusió del programa “Voluntariat per la llengua”.


A l’acte també es va fer la presentació del programa Despulla’t, que COM.PRO ha engegat amb els estudiants de pràctiques del Grau Mitjà de Comerç dels Salesians, amb qui també van signar un conveni de col·laboració.
 


SLC de Terrassa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes