25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 30 de març de 2009

Segona tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

El 23 de març va tenir lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo la segona tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa. El llibre escollit per a la lectura del mes de març va ser El Dr. Jekyll i Mr. Hyde, de J. L. Stevenson, de la col·lecció Kalafat, d'Editorial Castellnou.

Segona tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Un moment de la tertúlia del Club de Lectura Fàcil.

Els llibres de lectura fàcil s'editen amb la finalitat de facilitar la lectura d'obres mundialment conegudes a nous lectors, aprenents d'una segona llengua, persones amb especial dificultat per a la comprensió lectora, etc. A més, a la Biblioteca de Tortosa s'ha creat un espai per a aquest tipus d'obres, anomenat el Racó de la Lectura Fàcil. Tot plegat vol ser un recurs per a professors, pares i educadors amb la finalitat de facilitar l'accés a la lectura a tothom.

Al voltant de 75 usuaris, entre alumnes dels cursos de català i aprenents del programa "Voluntariat per la llengua", han sol·licitat el llibre del mes. Per a l'abril, la lectura escollida és El llibre de la selva, de Ruyard Kipling, i ja es poden sol·licitar exemplars en préstec. La tercera tertúlia, que versarà sobre aquest llibre, tindrà lloc el 21 d'abril, a les 19.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca de Tortosa.
 


Servei Local de Català de Tortosa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes