25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 12 d'abril de 2018

Promoció d’entrades de La Passió d’Esparreguera per als alumnes i voluntaris per la llengua de tot Catalunya

Per accedir a la promoció 2x1 dels dies 15, 22, 28 d'abril i 1 de maig, cal adreçar-se directament al teatre i presentar el carnet d'alumne del Consorci per a la Normalització Lingüística o del Voluntariat per la llengua

Promoció d’entrades de La Passió d’Esparreguera per als alumnes i voluntaris per la llengua de tot Catalunya

En el marc dels actes de la 8a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera 2018, La Passió d'Esparreguera ofereix una promoció d'entrades 2x1 per anar a veure l'espectacle de La Passió a tots els alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i a tots els participants del Voluntariat per la Llengua (VxL) de tot Catalunya, per a les representacions que es faran el 15, 22 i 28 d'abril i l'1 de maig.

L'horari de les representacions és matins de 2/4 d'11 a ¾ d'1 i tardes de 2/4 de 4 a ¾ de 6, llevat del dissabte 28 d'abril, que serà de 5 de la tarda a ¾ de 10 del vespre. A Esparreguera sempre s'han fet 10 representacions anuals de la La Passió, des del mes de març fins a l'1 de maig, que és la cloenda de la termporada.

Aquesta promoció ha estat fruit de la històrica col·laboració entre el Servei Local de Català d'Esparreguera i la Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, que es remunta als anys 90 i de la qual han sortit la publicació L'empremta de les paraules i la contribució amb el Voluntariat per la llengua.

Per poder optar a aquesta promoció, les persones interessades poden passar a recollir les entrades per taquilla de dilluns a divendres de 5 a 8 del vespre acreditant-se amb el carnet d'alumne del CPNL o del VxL o bé trucant per telèfon (93 777 15 87) en el mateix horari.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes