25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 27 de març de 2009

L’edició de primavera del programa “Voluntariat per la llengua” comença amb 15 parelles a Sant Quirze del Vallès

L’edició de primavera del programa “Voluntariat per la llengua” comença amb 15 parelles a Sant Quirze del Vallès

El passat dijous, 26 de març, al vespre les parelles lingüístiques de Sant Quirze es van reunir a la Masia de Can Feliu per assistir a la presentació del “Voluntariat per la llengua”. El “Voluntariat per la llengua” facilita a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i distès. Persones que parlen habitualment català es troben una hora a la setmana durant 10 setmanes, aproximadament, amb d’altres que estan interessades a practicar-lo.
En aquesta edició les parelles han pogut conèixer les noves activitats que es duran a terme els propers mesos: una sortida teatral per anar a veure el musical T’estimo, ets perfecte...ja et canviaré, les tertúlies cafè que es faran un cop al mes i el plat fort d’aquest any, la IV Trobada del Voluntariat per la Llengua que se celebrarà a la Masia de Can Feliu.

La principal novetat d’aquesta edició és participar a les tertúlies-cafè que s’organitzen a la cafeteria La Masia al centre cívic de Can Feliu. Les parelles lingüístiques seran les protagonistes d’aquestes tertúlies en les quals posaran en comú les seves opinions, aficions i gustos. Les tertúlies-cafè es faran dimecres 22 d’abril (“Quin llibre regalaries?”) i dimecres 13 de maig (“Anècdotes de viatge”) a les 6 de la tarda.

Si algú vol participar al programa, només cal que vagi al Servei de Català a informar-se’n i es doni d’alta.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes