25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 24 de març de 2018

Convocat el Concurs de microrelats "T'estimo... No t'estimo"

L'objectiu del concurs és fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats.

Convocat el Concurs de microrelats

La segona edició del Concurs de microrelats "T'estimo... No t'estimo" s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a usuaris i seguidors de les xarxes socials del CNLT. És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s'han de publicar les microrelats, que han de ser d'amor i desamor i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 40 paraules.

Hi haurà un primer premi, que rebrà una subscripció gratuïta a la revista Fet a Tarragona, i dos accèssits. Tots rebran també un lot de llibres i una entrada a l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

El termini per a la presentació de treballs és el 17 d'abril. El veredicte es coneixerà el 20 d'abril, a la Biblioteca Pública de Tarragona, durant la Revetlla de Sant Jordi. Al mateix acte, es llegiran els microrelats finalistes i es donaran els premis.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes