25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de març de 2018

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Fem mandales i festa amb les mares assistents, infants i mestres

Com a final de curs del nivell Inicial per a pares i mares que es va organitzar a l'Escola ZER Raval de Cristo (Roquetes), el dia 20 de març, la professora va organitzar un taller de mandales, que després va servir perquè cada alumna confeccionés un àlbum amb els treballs fets al llarg del curs.

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Foto de grup de l'alumnat amb la professora

De la mateixa manera, i coincidint amb el final del segon trimestre a l'escola, el 22 de març es va organitzar una festa amb música i berenar intercultural amb les mares i els pares dels alumnes del curs de català Inicial, on també va participar l'alumnat i el professorat.

Al final, tothom va ballar al ritme de diverses músiques del món i va poder tastar diferents especialitats de pastisseria berber, àrab, anglesa i catalana, preparades per l'alumnat. 

Com a colofó, per part del director de l'escola es va oferir un espai al centre per fer un taller de conversa i lectura dins del programa Voluntariat per la llengua amb les mares nouvingudes i les catalanoparlants.

Cal dir que en aquesta escola hi ha un dels percentatges més alts d'alumnat de famílies nouvingudes del territori, sobretot procedents del Marroc i de països subsaharians.


Ester Martí Accensi

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes