25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de març de 2018

Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

El Dia Mundial de la Poesia a Tortosa es va celebrar el 21 de març de 2018 amb un vespre d'actes al voltant d'aquest gènere literari, organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. 

Acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

El programa de l'acte va consistir en un recital poètic titulat 'Deix', dirigit per Valer Gisbert, amb la recitació d'obres d'una vintena de poetes d'arreu del món. Hi van participar els actors Montserrat Hernández, Alba Figueroa, Ismael Villamon, Valer Gisbert i Meritxell Sabaté, i el músic Enric Panisello (guitarra).

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va participar en l'acte mitjançant la intervenció de quatre usuaris del Centre, alumnat dels cursos de català i participants en el programa de Voluntariat per la llengua. Van llegir el poema de la diada, titulat 'La poesia', obra de Marc Granell, en castellà, francés, portuguès i àrab.

L'acte va aplegar un centenar de persones de públic a la sala Gerard Vergés dels Serveis Territorials de Cultura a Tortosa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes