25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 8 de març de 2018

La tertúlia VxL Rubricatus del Prat de Llobregat aprèn a fer sucs verds

La sessió es va fer al bar del CEM Sagnier

La tertúlia VxL Rubricatus del Prat de Llobregat aprèn a fer sucs verds

El dilluns 26 de febrer, els membres de la tertúlia VxL Rubricatus, en comptes de fer la sessió a les dependències del CNL com fan habitualment, van anar al bar del Centre Esportiu Municipal Sagnier per aprendre a fer sucs verds. L'encarregada de fer el taller va ser Cèlia Segura, cap del Servei d'Hostaleria del CET Tesiprat Serveis.

A més de les persones del VxL, l'activitat estava oberta a tota la població en general, i hi van assistir 33 persones en total.  No és la primera vegada que es fan aquest tipus de tallers, i sempre són molt interessants: n'han fet de panellets, de canapès... Aquesta vegada, però, en comptes de ser un taller per preparar un menjar tradicional, van escollir una proposta original i més saludable. Aquests sucs estan pensats per a l'hora d'esmorzar, per agafar molta energia d'una manera saludable. La base sempre ha de ser cogombre o api, i han de contenir fulles verdes (espinacs, enciam, etc.), una fruita (pera, poma, etc.) i un ingredient extra que hi aporti gust (cúrcuma,  gingebre, etc.).

Després de donar-nos les explicacions i de fer-nos una demostració de com es fan, tots els assistents van tenir l'oportunitat de poder degustar algun d'aquests sucs.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes