25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 5 de març de 2018

Els alumnes del curs Inicial 2 visiten monuments de Tortosa

El passat dijous 1 de març, alumnes del curs de català per a adults del nivell Inicial 2 impartit pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) a Tortosa van visitar diferents serveis i monuments de Tortosa, aprofitant que era l'últim dia de curs. 

Els alumnes del curs Inicial 2 visiten monuments de Tortosa

El grup, d'unes 20 persones, va fer una estada a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, on el va rebre Irene Prades, directora de la institució, i Maria José Ferré, que van guiar el grup per l'edifici.

A continuació l'alumnat es va dirigir als Reials Col·legis, on va poder contemplar el conjunt renaixentista i conèixer els serveis que acullen actualment els edificis: Centre d'Interpretació del Renaixement, Escola Oficial d'Idiomes i Arxiu Comarcal.

Es va acabar el recorregut a la Punta del Diamant del castell de la Suda, des d'on els alumnes van contemplar la vall de l'Ebre i, a vista d'ocell, van observar edificis i barris de Tortosa que s'hívien treballat prèviament a classe.

Des del CNLTE es continua treballant per la integració de les persones nouvingudes a través de la llengua i la cultura, com a millor eina per aconseguir-ho.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes