25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 1 de març de 2018

Inscripcions de primavera als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català de tots els nivells, des de l'Inicial fins al Superior, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats. Entre l'oferta de cursos especialitzats, destaca el curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'IEC.

Inscripcions de primavera als cursos de català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el segon trimestre del 2018 amb una nova oferta de cursos de català de tots els nivells i en modalitats diverses, que van des de les classes presencials fins a l'aprenentatge en línia, i que compta també amb opcions combinades.

Els cursos que ofereix el CPNL garanteixen l'oferta dels diferents nivells de llengua, des de l'Inicial fins al Superior, i permeten obtenir titulacions equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística. A més, el CPNL organitza cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per atendre necessitats específiques de llengua i aportar els recursos i les pràctiques necessàries d'expressió oral, escrita i de gramàtica.

El cercador de cursos del web del Consorci permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.


Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia de l'IEC

Entre el ventall de possibilitats que ofereix la formació especialitzada del CPNL, d'acord amb l'organització de cada Centre de Normalització Lingüística, destaca la nova proposta de curs presencial de 10 hores, al voltant de les novetats de l'Ortografia catalana i la Gramàtica de la llengua catalana, publicades el 2017 per l'Institut d'Estudis Catalans.

Aquest curs s'adreça sobretot a persones que ja tenen certificat C1 i C2, a treballadors de l'Administració o a organitzacions que necessiten posar-se al dia amb les novetats de la Gramàtica.

L'oferta formativa del Consorci aporta eines i recursos perquè els alumnes ampliïn les seves possibilitats de millora lingüística dins i fora de l'aula i puguin relacionar-se oralment i per escrit amb el seu entorn personal i professional.


Activitats culturals dins i fora de l'aula

A més de les activitats pròpies de l'aula, el Consorci ofereix un gran nombre d'activitats culturals per practicar i aprendre llengua també fora de l'aula.

Activitats que organitza o que coorganitza amb altres entitats del territori i que a través de la llengua fomenten el coneixement de l'entorn i la cohesió social.


Certificats oficials

Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).


Àmbit de Projecció i Comunicació
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes