25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 20 de març de 2009

Voluntariat i alumnat del Vendrell visiten Vil·la Casals i la Fundació Apel·les Fenosa

La sortida cultural forma part del programa 'Aprenem amb la cultura'

El programa "Aprenem amb la cultura", que es du a terme al Vendrell i al Baix Penedès, ha continuat aquest mes de març amb dues visites, el dia 12 de març, a la Vil·la Casals i a la Fundació Apel·les Fenosa.

Voluntariat i alumnat del Vendrell visiten Vil·la Casals i la Fundació Apel·les Fenosa

Unes vint-i-cinc persones, entre membres del “Voluntariat per la llengua” del Baix Penedès i alumnes dels cursos de català per a adults del Vendrell, van assistir a aquesta tarda cultural, que estava dividida en dues parts.

En la primera, els assistents es van desplaçar a la Vil·la Casals, a Coma-ruga, on van poder aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals a través de la visita autoguiada, seguint el recorregut que proposa el mateix museu.

En la segona part, el grup es va desplaçar fins al Museu de la Fundació Apel·les Fenosa, on van poder conèixer millor la vida i l’obra d’aquest escultor en una visita guiada.

Aprenem amb la cultura” és un programa de visites dels alumnes dels cursos de català per a adults i de les parelles lingüístiques als grups de cultura popular i al patrimoni cultural i artístic del Vendrell. Un dels objectius més importants és que, alhora que utilitzen el català, aquestes persones puguin conèixer el patrimoni cultural i artístic. Així doncs, és una activitat de foment de l’ús de la llengua catalana i de cohesió social.

El programa l'organitzen el Consorci per a la Normalització Lingüistica, a través de l’Oficina de Català del Vendrell i del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, i el Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell.


SCC del Baix Penedès i OC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes