25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Ponències de la matinal de llengua sobre acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre

La Direcció General de Política Lingüística ha publicat les ponències de la Matinal de llengua "L'acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre", que va tindre lloc el dimarts 19 de desembre, de 12 a 14 h, als Serveis Territorials de Cultura. Sala Gerard Vergés (c. Jaume Ferran i Clua, 4 - Tortosa).

Ponències de la matinal de llengua sobre acolliment lingüístic a les Terres de l'Ebre

La Matinal va tractar sobre les actuacions de l'Administració en l'acolliment lingüístic de la població estrangera a Catalunya: recursos i programes per als serveis de primera acollida, formació, voluntariat per la llengua, etc., i torn obert de paraules. 

La sessió va ser moderada per Joan Abril Español, responsable territorial de Política Lingüística a les Terres de l'Ebre. Els ponents van ser Anna Garcia Alonso (tècnica de l'Àrea de Programes i Territori de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania), Jordi Duran i Suàrez (director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre), Daniela Mansilla (responsable d'Atzavara-arrels) i Josepa Ribera (Departament d'Ensenyament).


CNL de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes