25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 20 de març de 2009

Presentació del curs en línia Parla.cat a Tremp

Antònia Serena explica la plataforma del Parla.cat

La directora del Parla.cat del Consorci per a la Normalització Lingüística presenta el curs en línia a Tremp.

 

 

Presentació del curs en línia Parla.cat a Tremp

Presidència de l'acte.

Parla.cat és un espai virtual d'aprenentatge que té per objectiu posar a l'abast de totes les persones, independentment del seu origen, residència o nivell de coneixement de la llengua, els materials didàctics necessaris per aprendre català.

Aquest entorn de formació està gestionat per la Secretaria de Política Lingüística, l'Institut Ramon Llull i el Consorci per a la Normalització Lingüística. Va entrar en funcionament a l'octubre de 2008 i compta amb més de 16.000 usuaris registrats arreu del món.

Parla.cat presenta un entorn de formació modern que treu el màxim profit de les tecnologies de la informació i la comunicació. Inclou eines per promoure la interacció entre l'alumnat i incorpora eines de veu tecnològicament avançades per practica l'expressió oral i la pronúncia. 

Per facilitar l'accés a l'aprenentatge, tant les instruccions d'ús de l'entorn com alguns continguts de nivell bàsic es presenten en català, castellà, anglès, francès o alemany.

La formació s'organitza en quatre nivells d'aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Cadascun es divideix en tres cursos i per a cada curs s'ha de destinar 45 hores. Els cursos de nivell bàsic i elemental estan disponibles des de novembre de 2008.

L'acte va comptar amb la presencia de Paquita Sanvicén, directora de Planificació i Foment, Victor Orrit, delegat del Govern a l'Alt Pirineu Aran, Xavier Macià, president del Consell de Centre del CNL de Lleida i Conxita Navarro, directora del CNL de Lleida.SCC Pallars Jussà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes