25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de febrer de 2018

Acte del Dia de la Llengua Materna a Amposta

Alumnes dels cursos de català que imparteix el Servei Comarcal de Català del Montsià van participar a l'acte commemoratiu del Dia Internacional de la Llengua Materna, el dia 21 de febrer, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.

Acte del Dia de la Llengua Materna a Amposta

Va començar l'acte amb unes paraules de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i representants dels diferents ens que van participar-hi. També hi va haver un parlament de la tècnica del SCC, Isabel Obradós, al voltant de les accions que tira endavant el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), del Consorci per a la Normalització Lingüística, a Amposta i al Montsià, especialment en els àmbits de l'acolliment lingüístic i el programa Voluntariat per la llengua.

Una alumna de República Dominicana va participar a la taula rodona anomenada "Camí d'anada",  al costat de la periodista Anna Zaera, el filòsof Rafel Haro, l'educador José Luís Rodríguez i alumnat d'altres centres per tal de reflexionar sobre què s'entén per llengua materna i el gran actiu que això suposa a cada individu.

Seguidament, va haver-hi diferents lectures amb llengües ben diverses que conformen la riquesa lingüística ampostina. Tres alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística van aportar el seu granet d'arena amb francès, hindi-anglès i català. Una exhibició de ball argentí, el tango, va cloure l'acte.

En total, una vintena de persones vinculades al Consorci (alumnat, professorat i voluntariat) van assistir a l'esdeveniment.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes