25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 19 de març de 2009

El programa “Voluntariat per la llengua” comença amb noves propostes a Polinyà

El programa “Voluntariat per la llengua” comença amb noves propostes a Polinyà

El passat dilluns, 16 de març, es va celebrar a El Roure l’acte de presentació del programa “Voluntariat per la llengua”. En aquesta edició de primavera s’han fet 12 parelles lingüístiques. Continuen 5 parelles de l’edició anterior i s’han creat 7 parelles noves. Les parelles lingüístiques consten d’un/a voluntari/ària catalanoparlant i un/a aprenent/a que vol millorar la seva fluïdesa oral en català. Les parelles es troben 1 hora a la setmana durant 10 trobades i conversen en català.
“Voluntariat per la llengua” fomenta l’ús social del català posant en contacte una persona que parla català amb una altra que en té coneixements bàsics i vol parlar-lo amb normalitat.
Durant aquesta edició el Servei de Català ofereix als participants del programa un seguit d’activitats: anar a veure la comèdia T’estimo, ets perfecte...ja et canviaré al Teatre del Sol de Sabadell, participar a unes tertúlies-cafè i anar a la trobada anual del “Voluntariat per la llengua”, que enguany se celebrarà a Sant Quirze del Vallès.
La principal novetat d’aquesta edició és participar a les tertúlies-cafè que s’organitzen a la cafeteria d’El Roure. Voluntaris/àries i aprenents/es podran parlar de receptes de cuina o de viatges mentre prenen un cafè o un refresc. Les tertúlies-cafè es faran dilluns 27 d’abril (“Intercanviem receptes de cuina”) i dilluns 18 de maig (“Viatges i sortides”) a les 6 de la tarda.
Si algú vol participar al programa, només cal que vagi al Servei de Català a informar-se’n i es doni d’alta.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes