25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de febrer de 2018

El CNL de Tarragona homenatja Fabra amb els Dictats en línia

El 20 de febrer de 1868 va néixer Pompeu Fabra i ahir feia exactament 150 anys. Per recordar la seva figura i la seva obra, els alumnes de català de nivells Elemental, Intermedi i Suficiència del Centre van fer dictats de textos a l'aula sobre el personatge.

El CNL de Tarragona homenatja Fabra amb els Dictats en línia

En total hi van participar 89 alumnes de 8 cursos diferents. A més, també es van afegir als Fòrums de les aules virtuals (Aula Mestra i Parla.cat) l'enllaç als Dictats per al centenar d'alumnes inscrits.

Els Dictats en línia són una col·lecció de dictats autocorrectius dels nivells elemental, intermedi, suficiència i superior. De cada nivell, es pot treballar un aspecte concret (per exemple, accents, o la B/V, etc.) o fer dictats generals. Un cop escollit el dictat, es pot escoltar tot seguit, per fer-se'n una idea, o en versió lenta, per escriure (a mà o directament al web amb el teclat de l'ordinador). I quan s'ha acabat, es pot autocorregir amb la solució, amb l'avantatge que, a més, hi ha comentaris ortogràfics o gramaticals de determinats punts conflictius.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes