25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de febrer de 2018

L'Any Fabra, a les aules del CNL de Barcelona

Al CNL de Barcelona, en total, es faran dictats a 50 cursos.

Ahir, 20 de febrer, es complien 150 anys del naixement de Pompeu Fabra. Nombrosos grups dels cursos de català de Barcelona es van sumar a la iniciativa del CPNL de fer dictats a l'aula sobre aquesta figura tan rellevant.

L'Any Fabra, a les aules del CNL de Barcelona

Amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del naixement de Pompeu Fabra, ahir, 20 de febrer, es va fer una activitat a les aules dels cursos de català per recordar el gran lingüista català. Es tracta d'uns exercicis de dictats en línia adaptats al nivell corresponent de l'alumnat en els quals s'explica la biografia i la magnífica tasca cultural que va exercir Fabra durant la seva vida. Aquests dictats es poden trobar a través d'internet i han estat elaborats per la Direcció General de Política Lingüística. Per difondre l'activitat s'han publicat piulades al Twitter amb fotografies i vídeos i amb l'etiqueta #DictatFabraCPNL. D'aquesta manera es pretén fer conèixer la figura de Pompeu Fabra i retre-li un homenatge per la seva dedicació cabdal a l'actualització de la llengua catalana.

Al CNL de Barcelona, en total, es faran dictats a 50 cursos, entre els que ja es van fer ahir i els que hi ha previst fer durant els propers dies. Això vol dir que prop de 1.030 alumnes participaran en la iniciativa.

Dictats en línia Any Fabra


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes