25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 de febrer de 2018

Dictats i activitats diverses per conèixer Pompeu Fabra

Ens hem aproximat a Pompeu Fabra com a persona i com a gramàtic i autor, per conèixer la seva trajectòria vital i la seva obra.

Al CNL de Terrassa i Rubí avui commemorem els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra. Hem fet els dictats dedicats al Mestre de la Direcció General de Política Lingüística, i també ens hem aproximat a Pompeu Fabra com a persona i com a gramàtic i autor, per conèixer la seva trajectòria vital i la seva obra. Les activitats, adaptades a cada grup segons el seu nivell, han interessat molt els alumnes.

Dictats i activitats diverses per conèixer Pompeu Fabra

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha creat els Dictats Fabra, un conjunt de dictats en línia dedicats al Mestre amb motiu de la commemoració enguany dels 150 anys del seu naixement i dels 100 anys de la Gramàtica catalana.

Properament, els dies 5 i 7 de març, un grup d'alumnes del CNL visitaran l'Institut d'Estudis Catalans. Justament el dia 5, a l'IEC, es farà la presentació del Portal Pompeu Fabra, que conté la versió digital de les Obres completes de Pompeu Fabra (2005-2013).

Per veure l'àlbum de fotos, cliqueu aquí.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes