25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 de febrer de 2018

21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna

El novembre de 1999, la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) va proclamar el dia 21 de febrer Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'objectiu de promoure la diversitat lingüística i el plurilingüisme.
 

21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna

El dia 21 de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza activitats per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna amb els alumnes i participants en el programa de Voluntariat per la llengua (VxL), amb la finalitat de potenciar el paper del català com a llengua d'acollida i de cohesió social, alhora que dona a conèixer la diversitat lingüística del territori. Moltes d'aquestes actuacions compten amb la col·laboració d'entitats i institucions del territori.

A les Terres de l'Ebre cada any s'organitzen actes commemoratius a les ciutats d'Amposta i Tortosa. Les activitats tindran lloc enguany a les biblioteques respectives, a partir de les 18.30 hores, amb la participació d'alumnat i voluntariat del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

En el conjunt de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística participa en 25 actes amb motiu d'aquest dia internacional.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes