25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 18 de març de 2009

El col·lectiu xinès de Reus aprèn català

Per promoure la necessitat d’aprendre català el CNL ha visitat en companyia d’una traductora xinesa la quarantena d’establiments comercials de Reus regentats per persones d’aquest origen.
El col·lectiu xinès de Reus aprèn català

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus organitza un curs inicial de català adreçat a persones d’aquesta procedència

Fins al 31 de març està oberta la inscripció al curs inicial de català adreçat a les persones d’origen xinès que organitza el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura. El curs, gratuït i de 20 hores de durada, s’impartirà el dilluns i el dimecres del 20 d’abril a l’1 de juny, de 15.15 a 16.45 h a la Cambra de Comerç de Reus.

Amb aquest curs per a persones d’origen xinès que no entenen ni parlen el català, l’alumnat adquirirà coneixements bàsics de llengua catalana per poder integrar-se després a l’oferta general del Consorci per a la Normalització Lingüística. Cal tenir en compte la dificultat que representa aprendre el català per a les persones de parla xinesa, amb una llengua tan allunyada de la nostra.

Per promoure entre aquest col·lectiu la necessitat d’aprendre català s’han visitat en companyia d’una traductora xinesa la quarantena d’establiments comercials de Reus regentats per persones d’origen xinès, a més d’enviar informació als restaurants xinesos i als centres educatius de la ciutat.

No és la primera vegada que el Centre de Normalització Lingüística treballa en aquesta línia. La tardor de 2008 ja es va organitzar un altre curs inicial de català adreçat a persones d’origen xinès, amb un gran èxit d’inscripcions.


CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes