25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 9 de febrer de 2018

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany

Un dels grups es troba a la Biblioteca comarcal, i els altres dos, al Casal Cívic. Per altra banda, es van creant parelles a mesura que n'hi ha demanda. Entre aquesta setmana i la que ve se'n presentaran 4.  

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany

El programa Voluntariat per la llengua continua creixent al Pla de l'Estany en nombre de participants i de propostes.

Entre la setmana passada i aquesta setmana s'han iniciat dos nous grups de conversa, s'ha reprès el que ja fèiem a la Biblioteca de Banyoles i s'han conegut dues noves parelles.

Pel que fa als grups de conversa, el de la Biblioteca de Banyoles és cada dimarts de 18 a 19 h; els altres dos es duen a terme al Casal Cívic de Banyoles els dimarts (de 10 a 11 h) i els dimecres (de 15.15 a 16.15 h). Són oberts a tothom que estigui aprenent català i tingui ganes de millorar l'expressió i la comprensió orals en la nostra llengua. Val la pena destacar la implicació dels equipaments de la ciutat en aquesta tasca: la Biblioteca comarcal, el Casal Cívic i el Centre Cívic Banyoles. Quant a les parelles lingüístiques, hi ha un degoteig constant de persones interessades tant per ser voluntàries com per ser aprenentes. A mesura que en rebem les sol·licituds les reunim per a una primera trobada. 

L'objectiu del programa VxL, a part de posar en contacte persones catalanoparlants amb altres que estan aprenent el nostre idioma perquè conversin en català, és implicar tota la societat en la difusió de la llengua i la sensibilització cap a l'ús social del català. 


SCC del Pla de l'Estany

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes