25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 de gener de 2018

La 31a edició del voluntariat lingüístic a Tarragona arrenca amb quaranta parelles

La nova edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona es va presentar la tarda del 21 de gener  a l'aula 4 del SLC de Tarragona, amb la participació de quaranta parelles lingüístiques.

La 31a edició del voluntariat lingüístic a Tarragona arrenca amb quaranta parelles

Els aprenents d'aquesta edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Andalusia, Castella-Lleó, Múrcia, Madrid i Astúries), Veneçuela, Hondures, Bolívia, Mèxic, Romania, França i Marroc.

Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. A més, se'ls va indicar com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

Com a novetat d'enguany i gràcies a la Casa de les Lletres els voluntaris i aprenents han rebut exemplars dels Premis de narrativa curta per Internet Tinet: Ous ferrats i Cosins llunyans editats per Cossetània.

La Casa de les Lletres és un servei públic de caràcter municipal de l'Ajuntament de Tarragona que té com a missió l'impuls, la coordinació i l'acolliment de les activitats i iniciatives que giren al voltant de la creació literària i la lectura a la ciutat de Tarragona.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes