25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 13 de desembre de 2017

'Star Wars. Els últims Jedi' i 'Un intercanvi per Nadal' s'estrenen divendres en català

El doblatge dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

'Star Wars. Els últims Jedi' i 'Un intercanvi per Nadal' s'estrenen divendres en català

El nou episodi de la saga Star Wars i el film noruec Un intercanvi per Nadals'estrenen aquest cap de setmana en versió catalana. El doblatge dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Star Wars. Els últims Jedi

El film ha estat dirigit per Rian Johnson i interpretat per Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Benicio Del Toro, Laura Dern, Gwendoline Christie, Kelly Marie Tran, Lupita Nyong'o, Anthony Daniels, Andy Serkis, i Warwick Davis.

La pel·lícula reprèn la història de Rey des del moment de la seva trobada amb Luke Skywalker i els darrers Jedi i la continuació de la lluita contra el Primer Ordre. Els nous personatges que ja van aparèixer a l'episodi VIII es barregen en aquest lliurament amb els de la trilogia clàssica, en una aventura que desvetllarà misteris de la força i secrets del passat.

A Barcelona es podrà veure als Cines Verdi, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City i Palau Balaña Multicines. 

Un intercanvi per Nadal

Aquest és un film noruec centrat en les festes de Nadal i el personatge clàssic que protagonitza aquestes festes, Santa Claus.

El film ha estat dirigit per Terje Rangnes i interpretat per Thor Michael Aamodt, Anders Baasmo Christiansen, Ann Carnarius Elseth, Dag Håvard Engebråten, Erik Hivju, Ella Lockert, Filip Lubbock-Myrseth, Johanna Mørck, Anders Pedersen, Ingeborg Raustøl, Thias Salberg, Trond Espen Seim, Rebecca Skogly, Jan Oscar i Juvkam Wiedom.

Andersen és un fuster a qui agrada molt el Nadal. Aquest any vol que els seus fills el visquin d'una manera inoblidable. Quan Andersen troba el veritable Santa Claus, se li acut una solució per acomplir els seus somnis, Santa Claus visitarà els fills d'Andersen i Andersen farà de Santa Claus per al fills del pare Noel.

El film es podrà veure als Cinemes Girona, Cinesa Heron City, Cinesa La Maquinista i Soho House.

La comèdia familiar Un intercanvi per Nadal s'estrenarà de forma solidària coincidint amb La Marató de TV3. Totes les persones que vagin a veure-la al cinema, a partir del 15 de desembre, estaran col·laborant amb la investigació de malalties infeccioses de La Marató.


Direcció General de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes