25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 2 de març de 2009

Xerrada-col·loqui de la periodista Patrícia Gabancho

La periodista Patrícia Gabancho va parlar del català com a eina de futur, al Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Xerrada-col·loqui de la periodista Patrícia Gabancho

La periodista Patrícia Gabancho durant la xerrada-col·loqui.

El passat 26 de febrer, a la Sala de Conferències de les Escoles Velles, la periodista Patrícia Gabancho va parlar del català com a eina de futur davant d’una seixantena de persones, entre les quals hi havia alumnes dels cursos de català per a adults, voluntaris lingüístics, diversos regidors de l’Ajuntament i persones de la població.

La xerrada-col·loqui va girar entorn de l’ús social de la llengua, de la implicació que hi tenen els catalanoparlants i les persones que han vingut de fora de Catalunya. Hi va haver diverses intervencions del públic que van contribuir que l’acte fos molt dinàmic i amè.

Rosa Monforte, responsable del servei, en va fer la presentació, i la regidora d’Educació, M. Antonia Borbón, va cloure l’acte.

Aquesta xerrada ha estat emmarcada dins dels actes per commemorar el Dia internacional de la llengua materna que organitza cada any el Servei Local de Català.
 


Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes