25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 de desembre de 2017

Una cinquantena de treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha format durant el 2017 un total de 53 treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa en llenguatge administratiu igualitari.

Una cinquantena de treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

El 30 de novembre de 2017 es van dur a terme dos sessions formatives de llenguatge administratiu igualitari adreçades a personal del consistori. Les sessions, impartides per Patrícia Martí, tècnica del CNLTE, van tindre una durada de dos hores cadascuna (de 13.00 h a 15.00 h i de 16.00 h a 18.00 h) i van tindre lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Hi van assistir, entre personal laboral i càrrecs electes del consistori, un total de 27 persones, les quals van rebre formació sobre estratègies i recursos per a evitar l'ús sexista del llenguatge en l'àmbit administratiu. Anteriorment, el 9 de març de 2017, coincidint amb els actes del Dia Internacional de les Dones, el CNLTE ja va impartir una altra sessió de llenguatge igualitari, amb una assistència de 26 treballadors i càrrecs municipals.

Aquestes sessions tenen com a objectiu difondre entre els empleats públics els principis generals que han de fonamentar l'ús no sexista del llenguatge i la qualitat lingüística i comunicativa en els textos que l'Administració i els organismes públics adrecen a la ciutadania.

Les sessions que s'han impartit a Tortosa formen part de les accions que tira endavant la Regidoria de Recursos Humans en el marc del Pla d'igualtat de dones i hòmens de l'Ajuntament de la ciutat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes