25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 29 de novembre de 2017

Primeres pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del VxL del Prat de Llobregat

Aquest mes de novembre s'han fet al Prat de Llobregat les primeres pràctiques lingüístiques dels alumnes dels cursos de català en alguns establiments col·laboradors amb el VxL de la ciutat. 

Primeres pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors del VxL del Prat de Llobregat

Els alumnes que van participar en aquesta prova pilot van ser els del bàsic 3. Abans d'anar a fer les pràctiques, ja sabien quins tipus d'establiments visitarien i quins productes venien a cadascun. Se'ls van repartir segons les seves preferències i es van preparar algunes preguntes per fer-los. D'altra banda, els establiments col·laboradors també havien estat informats que es portarien a terme aquestes pràctiques i que haurien d'atendre els alumnes.

Les pràctiques van funcionar molt bé i els alumnes es van sentir molt ben tractats i còmodes a l'hora de parlar. Van conèixer algunes botigues de la ciutat en les quals no havien entrat abans i van poder fer preguntes sobre els productes que venien. Per als establiments col·laboradors també va ser una experiència enriquidora, ja que van poder ajudar persones que estan aprenent català a practicar-lo en una situació quotidiana. 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes