25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 de febrer de 2009

S’engega la catorzena edició del programa “Voluntariat per la llengua”

Des de l’inici del programa de Voluntariat per la llengua  a Cornellà, l'octubre de 2002 fins al desembre de l'any passat, s'han format a la ciutat 367 parelles lingüístiques. Durant l'any 2008 es van constituir 109 parelles de voluntaris lingüístics, un 49% més que el 2007 en què n'hi va haver 73.

S’engega la catorzena edició del programa “Voluntariat per la llengua”

L’objectiu principal del programa Voluntariat per la llengua és fomentar entorns de conversa entre persones que parlen el català amb dificultat, l’estan aprenent (“aprenent”) i persones que ja el coneixen (“voluntari”) per tal d'afavorir la fluïdesa oral i estimular l'ús del català en entorns quotidians.

Si tens una estona a la setmana i estàs interessat a participar-hi, només has de passar pel Centre de Normalització Lingüística de Cornellà situat a la Pl. dels Enamorats, 7; trucar al tel. 93 475 0786 o enviar un correu electrònic a vxl.cornella@cpnl.cat. També pots donar-te d’alta a www.vxl.cat.

Si tens un establiment o pertanys a una entitat i vols adherir-la al programa truca al Centre de Normalització Lingüística i demana per Helena Pibernat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes