25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 24 de novembre de 2017

Participació del CNLTE en els actes del Dia per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que té lloc el 25 de novembre de cada any, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'ha sumat als actes organitzats per les institucions del territori.

Participació del CNLTE en els actes del Dia per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Isabel Obradós llegint el manifest al Montsià.

El Consell Comarcal del Montsià ha celebrat avui, 23 de novembre, a Amposta, l'acte commemoratiu a la Sala Emili Vives i Bertomeu de la seu de l'ens. La lectura coral del manifest ha anat a càrrec de diverses dones vinculades a la institució montsianenca, encapçalades per la consellera comarcal Tere Esmel. La tècnica del Servei Comarcal de Català del Montsià, Isabel Obradós, ha participat en la lectura d'un fragment del manifest institucional redactat enguany per la periodista Mònica Planas.

Altrament, una representació del CNLTE va assistir ahir, dia 22 de novembre, a l'acte organitzat a Gandesa pel Consell Comarcal de la Terra Alta, i avui mateix, a l'acte impulsat per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes