25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 18 de febrer de 2009

Les associacions de veïns de l’Estació de França-Can Mulà, Plana Lledó i Barri de Lourdes engeguen el projecte Xerrem (converses en català), en col•laboració amb la CAL Mollet (Coordinadora d’Associacions per la Llengua) i el Servei Local de Català

Aquest mes de febrer, tres associacions de veïns comencen sessions de conversa en català obertes a tothom, a càrrec d’una persona que us guia en tot moment.

No es tracta de cursos, sinó de grups de conversa, és a dir, es tracta de parlar d’allò que parla la gent quan es troba al carrer, en un bar, en una sala d’espera...: de nosaltres; dels altres, del món, del que necessitem, del que ens agrada..., en català.

Què es pretén? Aconseguir comunicar-nos i parlar en català amb seguretat; conèixer gent diversa i una mica més el país on vivim i tenir un experiència engrescadora al barri.

Qui s’hi pot apuntar? Qualsevol persona major d’edat que sàpiga una mica de català, però que encara no s’atreveixi a seguir una conversa una mica llarga. És una activitat gratuïta. Només calen ganes d’apuntar-s’hi. Que s’ha de fer?

Demanar que us afegeixin en una llista (heu de donar nom i cognoms i telèfon) o telefonar a qualsevol de les tres associacions o al Servei Local de Català de Mollet (93 570 1992) o enviar un correu a xerrem@cal.cat.

On es fan aquestes converses? Als locals de les tres associacions, un dia a la setmana (AV Barri de Lourdes, dimecres, de 18.30 h a 19. 30 h; AV de l’Estació de França-Can Mulà, dijous, de 18 h a 20 h; AV de Plana Lledó, dijous, de 19 h a 20 h.

AV Barri de Lourdes, dimecres, de 18.30 h a 19. 30 h AV de l’Estació de França-Can Mulà, dijous, de 18 h a 20 h AV de Plana Lledó, dijous, de 19 h a 20 h (a partir del 26 de febrer


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes