25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 6 de novembre de 2017

Sessió de llenguatge administratiu igualitari al Consell Comarcal de la Terra Alta

El 6 de novembre de 2017 va tindre lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta una sessió de llenguatge administratiu igualitari adreçada a personal i a càrrecs electes de l'ens comarcal. Hi van assistir 25 persones, les quals han rebut formació sobre estratègies per a evitar l'ús sexista del llenguatge en l'activitat administrativa.

Sessió de llenguatge administratiu igualitari al Consell Comarcal de la Terra Alta

La sessió la va impartir Pilar Bes, tècnica del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), entitat que té cura de l'assessorament lingüístic a les administracions locals del territori. Aquesta activitat formava part de les accions previstes al Pla d'igualtat d'oportunitats entre els homes i les dones del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la finalitat d'aconseguir un llenguatge igualitari intern i extern a la institució.

El 23 de novembre de 2017, el CPNL organitza a l'Ajuntament de Tortosa altres dos sessions sobre usos del llenguatge administratiu igualitari adreçades a personal que treballa en aquest consistori. Les sessions tindran una durada de dos hores cadascuna (de 13.00 h a 15.00 h i de 16.00 h a 18.00 h) i s'impartiran a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes