25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 de novembre de 2017

II Concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?”. Participa-hi!

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa I tu, jugues en català?. Enguany repetim l'experiència del concurs fotogràfic però amb Instagram com a xarxa social de referència.

II Concurs fotogràfic “I tu, jugues en català?”. Participa-hi!

De l'1 al 15 de novembre, les persones interessades podran participar-hi publicant fotografies a Instagram que relacionin el joc i el català, amb l'etiqueta #jugacpnl i una paraula o frase que descrigui la fotografia.

Les tres millors imatges obtindran premis cedits pels patrocinadors: restaurant El Racó de l'Avi Melcior , XANASCAT, Teatre Nacional de Catalunya, Abacus, La Fallera Calavera, Kibo, Devir, Coopula Editorial i Sembra.

Dins del web cpnl.cat/jugacpnl, es poden consultar les bases del concurs i visualitzar, en una galeria d'imatges, les fotografies que hi participin.

I tu, jugues en català? té com a objectiu donar a conèixer i facilitar l'oferta de jocs i joguines en català, fomentar-ne l'ús entre els ciutadans, fer créixer el nombre de jocs i joguines en català presents als comerços i fer-los ben visibles.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes