25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 de novembre de 2017

Oferta de cursos de català per a adults del segon trimestre del període 2017-2018

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha publicat l'oferta territorial dels cursos de català per a adults corresponent al segon trimestre del període 2017-2018.

Oferta de cursos de català per a adults del segon trimestre del període 2017-2018

S'oferixen cursos de diversos nivells, adreçats a persones catalanoparlants i no catalanoparlants, en les modalitats presencial i a distància. L'oferta completa es pot consultar en aquesta pàgina del web del CNLTE.

Entre les novetats, destaca l'organització d'un curs de català de nivell Superior (C2) a distància, que es tutoritzarà des de CNLTE. Per a accedir a aquest curs l'alumnat ha d'acreditar el nivell de Suficiència (C1) o coneixements equivalents.

Els cursos començaran durant el mes de gener de 2018 i s'impartiran a les poblacions d'Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre, Raval de Cristo i Tortosa.

Les persones interessades a fer la inscripció poden posar-se en contacte amb el CNLTE, al telèfon 977 51 07 20 o a l'adreça electrònica terresdelebre@cpnl.cat. També poden contactar amb qualsevol servei de català de la nostra xarxa.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes